Razvoj odnosa za rast i uspeh sa Keith Ferrazzi

keith-ferazzi
Kupite licencu

-----------------------------------------

Tema: Razvoj odnosa za rast i uspeh
Predavač: Keith Ferrazzi
Video: 180 minuta
Jezici: Engleski, srpski prevod
Uključuje: pristup seminarima na 6 meseci


BBEE PROGRAM
Nudimo fleksibilno, ekonomično, grupno članstvo za vašu kompaniju. Kontaktirajte nas Prilagođene licence individualnim korisnicima i kompanijama.

RAZVOJ ODNOSA ZA NAPREDAK I RAZVOJ

  • Kako stvoriti mrežu milionera / razvoj odnosa za rast u uspeh
  • Promena ponašanja za održivi razvoj

Na ovom seminaru ćete učiti kako da unapredite poslovne ciljeve sa četiri načina razmišljanja, koji su u vezi sa međuljudskim odnosima: velikodušnost, intimnost, odgovornost i iskrenost.

Ovakvi načini razmišljanja su osnova za veoma korisne vežbe, koje Keith predaje kako bi pokrenuo organizacione promene. Vežbe su zadaci koji se obavljaju, "šta konkretno učiniti" kako bi se postigao željeni način ponašanja.

Keith-ove vežbe su zapravo ponašanje podeljeno na manje delove i pretočeno u vežbe kako bi bile efikasne u pomaganju ljudima da se promene; zato što je promena sopstvenog ponašanja izuzetno teško izvodljiva bez jasnih, jednostavnih uputstava, tipa: „evo kako“.

  • Tajne za poboljšanje produktivnosti kroz izgradnju odnosa
  • Tehnike koje trenutno povećavaju mogućnosti i izdvajaju vas od konkurencije
  • Povećanje lojalnosti klijenata, skraćivanje prodajnog ciklusa, povećavanje efikasnosti visokog menadžmenta i preciznije usmeravanje
  • Nova merljiva strategija koja će povećati performanse i posvećenost.
  • Ferrazzi ekskluzivni sistem za upravljanje odnosima – koju će menadžment koristiti ne samo zato što daje rezultate, već zato što je zabavna!
  • Sistematski pristup rešavanju problema saradnjom.
  • Stvaranje uslova za izgradnju kulture odnosa formiranjem načina razmišljanja baziranog na - intimnosti, velikodušnosti, iskrenosti i odgovornosti: kamenu temeljcu vaše korporativne kulture.

VELIKODUŠNOST U ODNOSIMA JE KAMEN TEMELJAC USPEHA.

 

Session 1 - Razvijanje odnosa za razvoj profita

Session 2 - Saradnja za timski uspeh

Session 3 - Važnost odnosa u kompaniji za uspeh lidera i efikasnošću i produktivnošću tima

Session 4 - Raznovrsnost odnosa za uspeh

Session 5 - Snažan netvorking i kreiranje zajednice

Session 6 - Ponovno rađanje koučinga

KEITH FERAZZI

Green Light Research

Kao osnivač i direktor Ferrazzi Greenlight, kompanije koja se bavi savetodavnim istraživanjem i obukama u kompanijama, Ferrazzi pruža liderima korporacija starteški konsalting i obuku kako bi unapredili prodaju, učinak, timsku koheziju, sa naglaskom na ličnoj transformaciji. Ferrazzi je započeo karijeru kao najmlađi direktor marketinga u Fortune 500 pri Deloitte Consulting, a bio je, takođe, direktor marketinga u Starwood Hotels i generalni direktor u YaYa Media.

Keith Ferrazzi je  primio  pohvale od mnogobrojnih klijenata različitih interesovanja i delatnosti, među kojima su Merrill Lynch, Goldman Sachs, Microsoft, Ujedinjene Nacije, Facebook, Svetski Ekonomski Forum, Kraft, GM, Century 21, AT&T, i Aon, između ostalih. Ferrazzi je bio dopisnik CNN-a i CNBC-a, a gostovao je u emisijama Larry King Live i Today Show. Njegova prva knjiga “Nikada ne jedi sam”, koja je među poslovnim svetom poznata kao biblija networkinga, redefinisala je današnji networking. Njegova knjiga,  #1 NY Times bestseler, "Ko vam čuva leđa" fokusira se na životne veze koje utiču na našu karijeru i blagostanje. Ferrazzi je imenovan za "Globalnog lidera sutrašnjice" od strane World Economic Foruma i jedan od prvih  "40 Under 40" poslovnih lidera od strane Crain's Business.

Ferrazzi fondacija “Greenlight Giving” uključuje saradnju koja povezuje lidere vizionare da reše neke od najvećih svetskih izazova. “Greenlight Giving” koristi istraživanja u nauci o odnosima od Ferrazzi Greenlight’s instituta za istraživanje, i menja živote programima koji uključuju Služi i Rasti (Serve & Grow) – donoseći održive promene Gvatemali, Words 2 Life – pomaže deci koja potpadaju pod sistem hraniteljstva da razviju mrežu pozitivnih mentora i uloga kroz muziku, i da se kroz obrazovanje povežu učeći tehnike i veštine da razviju smislene, trajne i uzajamno korisne odnose.

VELIKODUŠNOST U ODNOSIMA KAO KAMEN TEMELJAC USPEHA


Newsfeed:

HARVARD BUSINESS REVIEW - MANAGING CHANGE, ONE DAY AT A TIME

The 10 Secrets of a Master Networker

Keith Ferrazzi interviews Gary Vaynerchuk

Keith Ferrazzi Interviewed on his book "Who's Got Your Back?" by Verne Harnish