ZEN In Business sa Dragana Jovanović

dragana-jovanovic
Kupite licencu

-----------------------------------------

Tema: ZEN In Business
Predavač: Dragana Jovanović
Video: 90 minuta
Jezici: Srpski
Uključuje: pristup seminaru na 90 dana


BBEE PROGRAM
Nudimo fleksibilno, ekonomično, grupno članstvo za vašu kompaniju. Kontaktirajte nas Prilagođene licence individualnim korisnicima i kompanijama.

ZEN In Business Seminarkako upravljati svakodnevnim stresom, postati mirniji i uspešniji.

 

Kroz ZEN In Business online seminar vodi vas Dragana  Jovanović, health, life & business coach i  trener za lični razvojDragana Jovanović je regionalni lider na području razvoja antistresnih tehnika za poslovne ljude. Dragana Jovanović  ima tridesetogodišnje iskustvo kao yoga učitelj.

Uz ovaj jedinstveni online seminar naučićete moćne tehnike upravljanja stresom, tehnike brzog opuštanja i energizacije prema autorskom Body&Soul konceptu Dragane Jovanović, a prema  kojima – trenirate i centrirate i „Body“ i „Soul“. 


To su: tehnike 
disanja, tehnike meditacije i brze relaksacije, praktične terapijske vježbe iz yoga terapije – autorska Office Yoga by Dragana Jovanović za uklanjanje bolova u leđima i vratu.

 

Tehnike koje ovde možete naučiti lake su za svakodnevno izvođenje, na radnom mestu, u sklopu radnog vremena, ali i u svim situacijama u toku privatnog života. Samo 15 minuta svakodnevne primene alata iz ovog seminara, poseduju

moć da vam iz korena unaprede i promene život!

 

ZEN In Business online seminar sa alatima vas uči i  kako da najbrže prekinete stresnu reakciju i vratite fokus na važne radne zadatke u toku radnog dana, čime povećavate sopstvenu efikasnost i produktivnost. Znanja stečena kroz ove alate, takođe će unaprediti vaše komunikacijske veštine, intepersonalnu komunikaciju u radnom timu, ali i u privatnoj sferi života, u okviru vaše porodice.

 

Seminar ZEN In Business vam daje praktične alate za svakodnevnu kontrolu stresa, povećanje osećaja sreće i zadovoljstva, jaći fokus i produktivnost.

 

ZEN In Business alati vas resetuju i pune energijom!

 

Omogućuju vam da preuzmete čvrstu kontrolu nad svojim životom, suprotstavite se i prevaziđete sve loše propratne efekte brze svakodnevice života; na praktičan i sveobuhvatan način alati vas osposobljuju za efikasniji svakodnevni menadžment vremenom  i uspostavljanje kvalitetnog balansa.

 

Oni su putokaz do kompletnog ličnog uspeha - ne samo u karijeri, već  i u privatnoj sferi života! 

Session 1 - UVOD

Session 2 - OFFICE YOGA svi alati

Session 3 - OFFICE YOGA pojedinačni alati – mentalne vežbe

Session 4 - OFFICE YOGA pojedinačni alati – vežbe disanja i povezivanja sa telom

Session 5 - OFFICE YOGA pojedinačni alati – terapijske vežbe za vrat i leđa

Session 6 - OFFICE YOGA pojedinačni alati – Relaksacija

Session 7 - OFFICE YOGA pojedinačni alati - teorijski deo

Session 8 - RITUALI ZA DAN PUN ENERGIJE – jutarnji ritual

Session 9 - ODMOR OD RADA – mikrovežbe opuštanja i energizacije

Session 10 - ISKLJUČITE SE DA BISTE SE UKLJUČILI U PRIVATAN ŽIVOT

Session 11 - RITUAL TIŠINE PRED SPAVANJE –vežba relaksacije pred spavanje

Dragana Jovanović

ZEN In Business Seminar


Dragana Jovanović je renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj. Svojim autorskim Body&Soul konceptom, etablirala se kao najistaknutiji regionalni autoritet u oblasti antistres tehnika za poslovne ljude.

 

Njeni su autorski koncepti i program , posebno Office Yoga by Dragana Jovanović prepoznati od strane mnogih regionalnih korporacija kao savremeni i uspešni programi za upravljanje stresom na radnom mestu. Kao trener za lični razvoj, svoja dugo sticana znanja iz različitih oblasti ličnog razvoja objedinila je i stvorila jedinstven i prepoznatljiv Body& Soul program, utemeljen na pristupu koji je integrativan i holistički.


Kroz seminare Dragane Jovanović prošlo je više od 10,000 zadovoljnih polaznika, među kojima prednjače menadžeri i preduzetnici.


Osnivač je i autor koncepta Life centra i New Life centra i bestsellera i self-help priručnika Sreća je u  nama (knjiga  je ušla u top 5 najprodavanijih izdanja izdavačke kuće Laguna) i Uspeh je u nama – čarobna  kutija alata za lični razvoj (Laguna, 2016.), kao i novog vodiča ZEN In Business coaching program (2017.).